Leermeester Mike (Hanos) en leerling Damian (Mondriaan) werkten voor Ons Delft, maak de stad! samen aan een mooi gerecht. Tussen het koken door vertellen zij over de mooie samenwerking tussen deze twee bedrijven. 

Mike vertelt: ‘We zijn kortgeleden een samenwerking met het ROC Mondriaan aangegaan. Damian is een van mijn leerlingen. Ik ga samen met hem en mijn collega Guus voor jullie koken. We gaan een lekker gerecht bereiden: gebakken eendenborst met Grand Marnier-sinaasappelsaus, structuren van flespompoen en bundelzwam.’

Leren & Werken
Sinds september 2020 neemt HANOS Den Haag-Delft deel aan project EWA Haaglanden. EWA is een samenwerkingsverband tussen werkgevers, de lokale overheden en een aantal opleiders. Samen hebben zij het doel de arbeidsparticipatie van jongeren zonder startkwalificatie met verschillende achtergronden en culturen te bevorderen. Deze jongeren worden begeleid en opgeleid door het ROC Mondriaan.

HANOS zal acht deelnemers begeleiden bij het doorlopen van hun opleidingstraject. Het traject is gestart in september 2020 en duurt vier jaar. De studenten hebben de mogelijkheid om in verschillende functies aan de slag te gaan, zoals vakkenvuller, bijrijder, orderpicker, dockwerker, kantinemedewerker en medewerker in het grand café.

Hanos
Energie & Klimaat

Wij plaatsen cookies zodat de site goed werkt en te meten is. Voor cookies van derden hebben wij uw toestemming nodig.

x