Leermeester Mike (Hanos) en leerling Damian (Mondriaan) werken samen aan een mooi gerecht en tussen het koken door vertellen zij over de mooie samenwerking tussen deze twee bedrijven. 

Mike vertelt: ‘We hebben sinds kort een samenwerking met het ROC Mondriaan. Damian is een van mijn leerlingen en ik ga samen met Damian en mijn collega Guus voor jullie koken. We gaan een lekker gerecht bereiden: Gebakken eendenborst met sinaasappel – Grand Marnier saus, structuren van flespompoen en bundelzwam.’

Leren & Werken

Sinds september 2020 neemt HANOS Den Haag – Delft deel aan project EWA Haaglanden. EWA is een samenwerkingsverband tussen werkgevers, de lokale overheden en een aantal opleiders. Samen hebben zij het doel de arbeidsparticipatie van jongeren zonder startkwalificatie met verschillende achtergronden en culturen te bevorderen. Deze jongeren worden begeleid en opgeleid door het ROC Mondriaan.

HANOS zal acht deelnemers begeleiden bij het doorlopen van hun opleidingstraject. Het traject is gestart in september 2020 en duurt 4 jaar. De studenten hebben de mogelijkheid om in verschillende functies aan de slag te gaan zoals: vakkenvuller, bijrijder, orderpicker, dockwerker, huishoudelijke dienst, kantinemedewerker en medewerker grand café.

Hanos
Energie & Klimaat

Wij plaatsen cookies zodat de site goed werkt en te meten is. Voor cookies van derden hebben wij uw toestemming nodig.

x