Steeds meer inwoners kiezen ervoor om zelf energie op te wekken door middel van zonnepanelen. Met zonnepanelen kun je flink besparen op je energierekening en het is beter voor het milieu. Daarom organiseert de gemeente samen met het Regionaal Energieloket twee zonnepanelenacties: in februari in Delft Noord (Binnenstad, Delftsehout, Hof van Delft, Ruiven, Vrijenban en Wippolder) en in mei in Delft Zuid (Abstwoude, Buitenhof, Schieweg, Tanthof Oost, Tanthof West, Voordijkshoorn en Voorhof).

Het Regionaal Energieloket legde tijdens een webinar op woensdag 25 februari voor inwoners van Delft Noord uit hoe zij samen gemakkelijk en goedkoper zonnepanelen kunnen inkopen om groene zonne-energie op te wekken. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met het Regionaal Energieloket via energieloket@delft.nl of via 088 525 41 10.

Zonnepanelenactie: makkelijk en milieuvriendelijk zelf stroom opwekken
De gemeente Delft wil het jou als inwoner makkelijk maken om zelf groene zonne-energie op te wekken. Het Regionaal Energieloket heeft in verschillende gemeenten dergelijke acties al georganiseerd en werkt daarbij met betrouwbare installateurs uit de regio. Het Regionaal Energieloket heeft op verzoek van de gemeente een ervaren installateur gekozen. Dit heeft een aantal voordelen:

✔        Kwaliteit. Technische specialisten hebben het aanbod in de regio bekeken en een keuze gemaakt voor de beste prijs-kwaliteitverhouding en garanties.

✔        Scherpe prijs. Omdat via de actie zonnepanelen worden geïnstalleerd op veel woningen binnen een klein gebied, kan de installateur zijn werk slimmer plannen en uitvoeren. Je krijgt daardoor een scherpe prijs.

✔        Maatwerk. Iedere woning is anders. Daarom krijg je altijd een persoonlijke offerte. Deze is op maat gemaakt voor jouw woning en jouw wensen. 

Wil je je aanmelden voor een woningopname? Dat kan van 8 februari tot en met 24 februari. Dat doe je zo:

1.           Ga naar www.regionaalenergieloket.nl en vul je postcode in;

2.           Klik op de rode knop met ‘Zonnepanelenactie in Delft Noord;

3.           Klik op ‘Aanmelden zonnepanelenactie’ en laat je gegevens achter;

4.           Je ontvangt een mail van het Regionaal Energieloket met informatie over het maken van een afspraak. Vanwege het coronavirus is het mogelijk dat deze digitaal plaatsvindt via Skype (videobellen) of telefoon.

Gemeente Delft
Energie & Klimaat

Wij plaatsen cookies zodat de site goed werkt en te meten is. Voor cookies van derden hebben wij uw toestemming nodig.

x