Stichting Move Delft zet zich in voor kinderen en jongeren uit Delft van 10 tot 16 jaar die minder kansen krijgen dan hun leeftijdsgenoten. In een doorlopende leerlijn van maatschappelijke projecten ontdekken zij hun talenten en welke waardevolle positie zij in de samenleving kunnen innemen. In alle Move-projecten staat ontmoeting centraal: kinderen, jongeren en studenten ontdekken samen andere leefwerelden en verbreden hun perspectief.

Op donderdag 22 oktober van 12:00 – 17:00 uur, gaan kinderen onder begeleiding van vrijwillige studenten aan de slag om in actie te komen voor de wijk. Ze gaan met elkaar in gesprek en verzinnen een idee om hun eigen leefomgeving een stukje beter en leuker te maken.

Het programma bestaat uit twee delen: in het eerste blok verzinnen en kiezen de kinderen een actie. In het tweede blok voeren ze het miniproject uit: complimentjes uitdelen aan buurtbewoners of een opknap actie. De kinderen bedenken zélf wat zij willen bijdragen en worden begeleid door de studenten. Aan het einde van de middag ontvangen de kinderen een diploma om het project feestelijk af te sluiten en omdat zij echte helden zijn! Meer informatie en aanmelden kan hier.

Stichting Move Delft
Onderwijs, Technologie & Innovatie

Kidsproof

Wij plaatsen cookies zodat de site goed werkt en te meten is. Voor cookies van derden hebben wij uw toestemming nodig.

x