Jaarlijks neemt het team van The Green Village duizenden mensen mee op tour over het terrein. Studenten, wetenschappers, ondernemers, overheden en inwoners van Nederland die interesse hebben in duurzame innovaties zijn er te gast. Bezoekers komen langs om de innovatie van morgen te bekijken, handvatten te krijgen hoe ze duurzaamheidsdoelstellingen kunnen behalen, om met ondernemers van gedachten te wisselen en om kennis te delen.

Door de maatregelen rondom het coronavirus is het dit jaar helaas anders: ondanks alle aanvragen is het nog nooit zo stil geweest op het terrein. Hoe kan The Green Village iedereen in deze tijd coronaproof laten kennismaken met de innovaties op het terrein? Omdat zij jou niet naar The Green Village kunnen halen, brengen zij hun fieldlab naar jou toe. The Green Village heeft een Virtual Reality Tour ontwikkeld met als thema Klimaatadaptieve stad. Zij wensen jou veel plezier op de tour en hopen je over niet al te lange tijd weer live te mogen verwelkomen.

Thematour: Klimaatadaptieve stad
Wateroverlast, droogte, hitte: Nederland krijgt steeds vaker te maken met de gevolgen van extreem weer. Tijdens deze tour zie je innovatieve oplossingen op de WaterStraat en het HittePlein die wijken, straten en gebouwen leefbaar en bewoonbaar moet houden. Bekijk de VR Tour hier.

The Green Village
Energie & Klimaat

Wij plaatsen cookies zodat de site goed werkt en te meten is. Voor cookies van derden hebben wij uw toestemming nodig.

x