Stephan Brandligt (GroenLinks) is wethouder Duurzaamheid, Werk en inkomen en Financiën. Hij geeft voor Ons Delft het startsein van de themamaand ‘Energie & Klimaat’ door het leggen van de laatste groene rol op het collectieve groene energiedak van Sporthal Buitenhof. Dit collectieve groene dak is een initiatief van Deelstroom Delft.

De themamaand ‘Energie en Klimaat’ staat bol van activiteiten, waaronder:

16 en 17 februari
In gesprek met…bewoners van Delft over ’Delft Aardgasvrij’. Gemeente Delft organiseert digitale Stadsgesprekken om bewoners op de hoogte te brengen van de plannen, beantwoordt vragen en haalt ideeën op. Wil je meedoen en online vragen kunnen stellen? Geef je dan op voor de Teams-sessie op www.delft.nl/aardgasvrij.
Alleen meekijken en meeluisteren: volg dan de Facebook uitzending via de FB-pagina van gemeente Delft. Kijk voor meer informatie en vragen op de website.

23 februari
Haakt aan bij… ’Zet ‘m op 60’ van 015 Duurzaam, om aan de slag te gaan met je CV-ketel, zodat je bespaart op je gasrekening. Goed voor het milieu en voor je portemonnee.

25 februari
Haakt aan bij…het Regionaal Energieloket, dat via een webinar uitlegt hoe inwoners samen gemakkelijker en goedkoper zonnepanelen kunnen inkopen om groene zonne-energie op te wekken.

Wethouder Stephan Brandligt
Energie & Klimaat

Wij plaatsen cookies zodat de site goed werkt en te meten is. Voor cookies van derden hebben wij uw toestemming nodig.

x