Stephan Brandligt (GroenLinks) is wethouder Duurzaamheid, Werk & Inkomen en Financiën. Hij geeft voor Ons Delft, maak de stad! het startsein van de themamaand Energie & Klimaat door het leggen van de laatste groene rol op het collectieve groene energiedak van Sporthal Buitenhof. Dit dak is een initiatief van Deelstroom Delft.

De themamaand Energie en Klimaat staat bol van activiteiten, waaronder:

16 en 17 februari
Op 16 en 16 kon je in gesprek gaan met andere Delftenaren over Delft Aardgasvrij. Gemeente Delft organiseerde digitale Stadsgesprekken om bewoners op de hoogte te brengen van de plannen, beantwoordde vragen en haalde ideeën op. Kijk voor meer informatie en vragen op de website.

23 februari
Ons Delft, maak de stad! haakt aan bij Zet ‘m op 60 van 015Duurzaam, een initiatief om aan de slag te gaan met je cv-ketel, zodat je bespaart op je gasrekening. Goed voor het milieu en voor je portemonnee.

25 februari
Ons Delft, maak de stad! haakte op 25 februari aan bij het Regionaal Energieloket, dat via een webinar uitlegde hoe inwoners samen gemakkelijker en goedkoper zonnepanelen kunnen inkopen om groene zonne-energie op te wekken.

Wethouder Stephan Brandligt
Energie & Klimaat

Wij plaatsen cookies zodat de site goed werkt en te meten is. Voor cookies van derden hebben wij uw toestemming nodig.

x