Kijk en luister mee hoe je energie, gas en kosten bespaart.

Bespaar binnen één minuut op je gasrekening door je cv-ketel – het verwarmingswater, niet het drinkwater – op 60 graden te zetten. De meeste cv-ketels staan op de fabrieksinstelling van 80 graden, maar werken efficiënter onder 60 graden en je huis wordt even warm. Urgenda is een campagne – ‘zet ‘m op 60! – gestart om iedereen op te roepen om op zo’n eenvoudige manier energie te besparen. Urgenda is de organisatie voor innovatie en duurzaamheid die Nederland samen met bedrijven, overheden, maatschappelijke organisaties en particulieren sneller duurzaam wil maken.

Nieuwsgierig geworden en weten hoe het werkt? 015 Duurzaam legt het uit op maandag 23 februari. Meld je aan via: www.015duurzaam.nl

Over 015Duurzaam
Klimaatverandering is groot, abstract en ver weg. 015Duurzaam richt zich daarom op dingen die iedereen in zijn directe omgeving zelf kan doen om bij te dragen aan de toekomst van onze planeet. Kleine maatregelen die goed zijn voor jouw portemonnee en voor de wereld van morgen. Iedere Delftenaar kan zelf een bijdrage leveren aan de klimaatdoelen en zo de stad mooier, beter en leefbaarder maken.

015 Duurzaam
Energie & Klimaat

Wij plaatsen cookies zodat de site goed werkt en te meten is. Voor cookies van derden hebben wij uw toestemming nodig.

x