Hogeschool Inholland Delft heeft een uniek opleidingsportfolio in Nederland. De combinatie van groene hbo-opleidingen op het gebied van dier, food, milieu/ecologie en tuinbouw en de hbo-opleiding Aeronautical & Precision Engineering maken deze school de moeite waard. De circa veertienhonderd studenten zijn min of meer gelijk verdeeld over de technische en groene tak.

De moderne locatie tussen de Leeghwaterstraat en de Rotterdamseweg kenmerkt zich door de kleinschaligheid en beschikt over merdere praktijklaboratoria: een heuse windtunnel, een foodlab en de Inholland Innovatiestudio. Bovendien bevindt zich op loopafstand Inholland Composites, waar studenten en bedrijfsleven aan projecten werken. Ook heeft de opleiding Aeronautical & Precision Engineering de beschikking over een Boeing 737NG FlightSimDelft en een gasturbinesimulator.

Het onderwijs van Inholland is onderscheidend op de thema’s duurzaam, creatief en gezond. In Delft is dit onder andere vertaald naar het onderzoeksplatform Inholland Sustainable Solutions.

Meer weten? Kijk op www.inholland.nl.

Wij plaatsen cookies zodat de site goed werkt en te meten is. Voor cookies van derden hebben wij uw toestemming nodig.

x