Hogeschool Inholland Delft heeft een uniek opleidingsportfolio in Nederland, met de combinatie van groene hbo-opleidingen op het gebied van dier, food, milieu/ecologie en tuinbouw en de hbo-opleiding Aeronautical & Precision Engineering. De totale studentenpopulatie van ca. 1400 studenten is ongeveer 50%-50% verdeeld over de technische studenten en de groene studenten.

De moderne locatie tussen de Leeghwaterstraat en de Rotterdamseweg kenmerkt zich door de kleinschaligheid en beschikt over enkele praktijklaboratoria; een heuse windtunnel, een food-lab en de Inholland Innovatiestudio. Bovendien bevindt zich op loopafstand Inholland Composites, waar studenten en bedrijfsleven aan projecten werken. Ook heeft de opleiding Aeronautical & Precision Engineering de beschikking over een Boeing 737NG FlightSimDelft en een gasturbine-simulator.

Het onderwijs van Inholland is onderscheidend op de thema’s duurzaam, creatief en gezond en in Delft is dit vertaald naar o.a. het onderzoeksplatform Inholland Sustainable Solutions.

www.inholland.nl

Wij plaatsen cookies zodat de site goed werkt en te meten is. Voor cookies van derden hebben wij uw toestemming nodig.

x