Bij voetbalschool NIRO begeleiden specialistische trainers de ontwikkeling van jonge spelers. Binnen, maar ook buiten de lijnen. NIRO is opgericht door Robbie Notenboom en Kevin den Os, twee energieke trainers die jongens en meisjes helpen hun voetbalskills te verbeteren.

Robbie en Kevin hebben oog voor talent en oren voor verhalen. Want NIRO kijkt verder dan voetbal. Je ontwikkelt je in de breedste zin van het woord. Als gezonde sporter en als jong persoon. Denk bijvoorbeeld aan schoolprestaties: voor kinderen die moeite hebben met school is er een huiswerkbegeleider. Ook is er hulp en ondersteuning voor kinderen die problemen hebben met gescheiden ouders, rouwverwerking of hun zelfvertrouwen.

NIRO werkt daarnaast samen met Fysioplein Delft, dat adviseert hoe om te gaan met een blessure of groeipijn. Ook is Theo Kastanidis, Performance Analist bij Feyenoord, betrokken bij de voetbalschool als adviseur bij fitheid en herstel. Verder is NIRO aangesloten bij Jeugdfonds Sport en Cultuur, dat ervoor zorgt dat iedereen kan sporten.

Wij plaatsen cookies zodat de site goed werkt en te meten is. Voor cookies van derden hebben wij uw toestemming nodig.

x