Op het Stanislas Krakeelpolderweg heeft elke leerling z’n eigen school. De talenten, interesses en ambities de kinderen staan centraal. Het gaat om hún niveau, leertempo en leerwijze. Elke leerling beschikt over een eigen leerroute met uitdagende leerdoelen. Op de school is bovendien veel aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van leerlingen.

Het Stanislascollege Krakeelpolderweg wil vanuit haar maatschappelijke verantwoordelijkheid van toegevoegde waarde zijn voor haar leerlingen, zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot zelfbewuste, zelfverantwoordelijke en kansrijke burgers. Daartoe wordt elke leerling de kans gegeven om het hoogst haalbare te bereiken en daar trots op te zijn. Daarbij staat de loopbaan van de leerling centraal en wordt gewerkt vanuit het perspectief dat de leerling zich als compleet mens ontwikkelt.

Het Stanislascollege heeft zes scholen, verdeeld over Delft, Pijnacker en Rijswijk: Stanislascollege Westplantsoen, Stanislas Dalton Delft, Stanislas Krakeelpolderweg, Stanislascollege Pijnacker, Stanislas Beweeg-vmbo/mavo en Stanislas Praktijkonderwijs.

Meer weten over het Stanislascollege Krakeelpolderweg? Kijk op www.stanislascollege.nl.

Activiteiten

Activiteiten voor deze maand worden later bekend gemaakt
Meer activiteiten

Wij plaatsen cookies zodat de site goed werkt en te meten is. Voor cookies van derden hebben wij uw toestemming nodig.

x