Op het Stanislas Krakeelpolderweg heeft elke leerling z’n eigen school. Dit houdt in dat de talenten, interesses en ambities van elke leerling centraal staan. Het gaat om niveau, leertempo én leerwijze. De leerling beschikt over een eigen leerroute met uitdagende leerdoelen. Op de school is bovendien veel aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van leerlingen.

Visie

Het Stanislascollege Krakeelpolderweg wil vanuit haar maatschappelijke verantwoordelijkheid van toegevoegde waarde zijn voor haar leerlingen zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot zelfbewuste, zelfverantwoordelijke en kansrijke burgers. Daartoe wordt elke leerling de kans gegeven om ‘ergens goed in teworden’, het hoogst haalbare te bereiken en daar trots op te zijn. Daarbij staat de loopbaan van de leerling centraal en wordt gewerkt vanuit het perspectief waarin ‘heel de mens’ zich ontwikkelt.

Het Stanislascollege heeft zes scholen, verdeeld over Delft, Pijnacker en Rijswijk: Stanislascollege Westplantsoen, Stanislas Dalton Delft, Stanislas Krakeelpolderweg, Stanislascollege Pijnacker, Stanislas Beweeg-vmbo/mavo en Stanislas Praktijkonderwijs.

Meer weten over het Stanislascollege Krakeelpolderweg? www.stanislascollege.nl

Activiteiten

Activiteiten voor deze maand worden later bekend gemaakt
Meer activiteiten

Wij plaatsen cookies zodat de site goed werkt en te meten is. Voor cookies van derden hebben wij uw toestemming nodig.

x